25 jaar

Sprekers ervaring

10.000+

Tevreden bezoekers

15 jaar+

Uniek sprekers concept

Kenmerken van onze spreker...

Unieke wijze van boeien

Edward Bosman heeft in de loop der jaren een unieke methode ontwikkeld om uw gasten van de eerste tot de laatste minuut te boeien. Bij ieder optreden is het zijn ambitie om alle gasten te boeien. Hij weet, op een geheel unieke wijze, de aanwezige gasten te betrekken bij het bereiken van dit doel en...dat werkt!

Scala aan onderwerpen

  • Toegepaste boeddhistische psychologie
  • Non-dualiteit
  • Juiste mindfulness & concentratie
  • Depressieve gedachten onder jongvolwassenen 
  • Scholing en hulpverlening voor jongvolwassenen
  • Discriminatie & racisme


Om niet te vergeten

De grote vraag is: "Wat vertelt uw gast als eerste als hij, op de terugreis, zijn partner belt..?" 

Edward Bosman maakt van deze vraag gebruik en zorgt als geen ander dat uw gasten uw communicatieboodschap niet zullen vergeten..!

Een succesfactor voor jouw event

Een spreker met een uniek aanpak..!


'Wil jij jouw gasten ook een uniek event laten ervaren? Zoek jij ook naar content waar de  gasten echt wat aan hebben? Zoek jij ook een inspirerende spreker die de  gasten van de eerste tot de laatste minuut weet te boeien? Zoek jij een spreker die de gasten aan het event  weet te binden, zodat ze superpromotor gaan worden..?'

Zoek jij dit ook..? Zo ja, dan is het handig om verder te lezen. Als je een event gaat organiseren zoek je zekerheid dat de spreker jouw gasten gaat inspireren. Sprekers zijn er genoeg, maar sprekers die de  gasten van de eerste tot de laatste minuut weten te boeien die zijn met een kaarsje te zoeken. Edward Bosman  weet de gasten zowel te inspireren als  een positieve ervaring mee te geven. Hij beheerst het sprekers vak als geen ander  en weet de gasten te verbinden met de doelstellingen van uw event.

Ervaringen van gasten:

'Ik heb al heel wat lezingen meegemaakt. Door deze spreker  werd ik verrast en geboeid.'
'Deze spreker blijft voortdurend in mijn gedachten terugkomen. Hij heeft mij echt geraakt.'

Wil je meer weten? Laat het ons weten!