Jong volwassenen voelen zich wanhopig en

zoeken perspectief..!

In Nederland  zijn  jaarlijks  1.000.000 jong volwassen wanhopig en zien het leven niet meer zitten...ze zijn 'gevangen' door:
depressieve gedachten, stress, uitzichtloosheid,  de druk uit social media kanalen, onvoldoende  zelfvertrouwen en gebrek aan
inzicht en perspectief.

Met Het Beter Leven programma kunt u deze jong volwassenen nieuw perspectief bieden..!


Jong volwassenen zoeken  naar stabiel geluk...dat start met:

Stap 1: 'Het juiste inzicht...'

Leven zonder het juiste inzicht is als het vliegen van een vogel met één vleugel. U weet dat een vogel met één vleugel nooit zal kunnen vliegen. Dus jongvolwassenen kunnen alleen geholpen worden als zij het juist inzicht zullen ontvangen. Juist inzicht is de essentiële voorwaarde voor stabiel geluk. Juist inzicht laat zien  hoe onze geest werkt. Zodra dit inzicht in het dagelijks leven toegepast kan worden, ontstaat de mogelijkheid om de identificatie met de drukke geest los te kunnen laten.

Stap 2: 'Juiste Mindfulness...'

Er is een groot verschil in uitwerking tussen Mindfulness  en Juiste mindfulness. Bij mindfulness wordt  geleerd om met verschillende ademhalingstechnieken je te concentreren op het huidige moment. Bij juiste mindfulness wordt je geleerd door met je ademhaling je bewust te zijn van de activiteiten van je geest. Met juist mindfulness krijg je de mogelijkheid om de maalstroom van je gedachten los te kunnen laten, door er alleen maar naar te kijken.

Stap 3: 'Juiste concentratie...'

Onze geest heeft als eerste 'taak' om te zorgen dat we overleven. Om te kunnen overleven kan onze geest in een 'split second' analyseren of een situatie 'gevaarlijk' of 'ongevaarlijk' voor ons is. Dit doet onze geest door het geheel in 'objecten' onder te verdelen en deze te labelen in goed en slecht. Dit doet de geest 24/7 zonder te stoppen. Juiste concentratie leert je om niet je aandacht aan  de objecten  maar op het geheel te richten.

Stap 4: 'Je geest de tijd geven...'

Een bekende uitspraak van de De daila lama was: 'Stabiel geluk kan je niet kopen, het is een gevolg van je activiteiten'. Onze opvoeding,  scholing en onze culturele omstandigheden hebben in onze jeugd bepaald hoe wij activiteiten verrichten. Om stabiel Geluk te ervaren zullen we moeten oefenen om op een andere manier naar de wereld en onszelf te kijken. Dit kost tijd en geduld. Eén ding is zeker: 'iedereen kan het..!'

Jong volwassenen zoeken nieuw perspectief..!

Oprichters de Smaak van het Geluk. Jessica Miog en Edward Bosman

 Samen met u willen wij...

Wij, Jessica en Edward, weten uit eigen ervaring hoe groot  de wanhoop onder jong volwassenen kan zijn. We hebben tientallen jaren gezocht om stabiel geluk te vinden en...gevonden!

We hebben onze antwoorden gevonden in de inzichten van de boeddhistische psychologie. Door deze inzichten en onze ervaringen in ons eigen leven hebben we de oplossing gevonden.

In onze zoektocht bleek echter dat er voor jong volwassenen geen goede en betaalbare online programma’s beschikbaar zijn die jong volwassenen kunnen  helpen om een einde aan hun wanhoop te maken. Door dit gegeven hebben wij besloten om zelf,  met onze ervaring en  boeddhistische psychologische inzichten, een nieuw online platform voor jong volwassenen te realiseren waarmee we hen kunnen helpen om een einde aan hun wanhoop te maken. 

Om dit mogelijk te maken  hebben wij:  'De Smaak van het Geluk' opgericht.

Met een team van deskundigen hebben we in anderhalf jaar een online programma gebouwd, wat is samengesteld uit 18 video's inclusief exclusieve oefeningen.

Onze grootste wens is om samen met u de wanhoop onder jong volwassenen weg te nemen door hen nieuwe inzichten en perspectief te bieden..!

Graag komen wij met u in gesprek om te onderzoeken of u hier voor open staat.

Nieuwsgierig..?

Maak snel kennis met het nieuwe online trainingsprogramma.

Klik op onderstaande knop.