De achtergronden van Jessica Miog

Jessica Miog

'Ze zocht stabiele rust en geluk..!'

In 2018 was haar moeder 86 jaar en werd het duidelijk dat het lichaam van haar moeder aan het op raken was. De gedachten dat haar moeder zou overlijden maakte haar  onrustig. Ze zocht steun om de gedachten dat haar moeder zou gaan overlijden een plaats te geven.

Ze  vond een retraite onder de titel: 'Het leven vóór en na de dood'. Deze retraite werd gegeven door Zen leraar Cuong Lu. Op dat moment was deze Zen leraar voor haar onbekend. Ze  besloot om kennis te willen maken met Cuong Lu door naar een eendaagse workshop van hem te gaan.

Toegepaste boeddhistische psychologie:

Deze ontmoeting en die dag  wist ze  het direct: 'hij is mijn leraar'. Dit vertrouwen was voor haar de directe aanleiding om aan het Mind Only instituut een driejarige opleiding toegepaste boeddhistische psychologie te gaan studeren. Deze studie heeft ze in 2021 met succes afgerond en heeft haar het inzicht gegeven dat puur geluk onafhankelijk is van de omstandigheden waarin je verkeert. 

2022-heden: Zen-kloosterling in training

In juli 2022  zag haar  leraar Cuong Lu in haar de bron van mindfulness, hierdoor heeft hij haar formeel geordineerd tot Zen-kloosterling in training. Hiermee kan zij met deze diepe wijsheid van de boeddha dagelijks andere mensen helpen.

10e generatie van de Lieu Quan Dharma lijn:

Door deze ordinantie behoort zij officieel tot de 44 ste generatie van de Lam Te school en de 10e generatie van de Lieu Quan Dharma lijn.

Praktijk:

Met deze inzichten en ervaringen begeleid zij individuen en groepen. Zij is ook werkzaam als klanktherapeut en heeft jaren lange ervaring met gongmassage.

Samen met Edward Bosman is Jessica Miog is founder en directeur van 'De Smaak van het Geluk'.

Ze wil  jou ook graag gelukkig zien..! Jij ook..?

Eerdere opleidingen:

| Hostess in het Toerisme | Trainer  | Klanktherapeut |